De therapeut

Mijn naam is Marije Boevink en ben Integratief therapeut. Ik ben 37 jaar en woonachtig in Eibergen. Ik heb 11 jaar als docent op Praktijkonderwijs MaxX in Neede gewerkt met veel plezier. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het afstemmen en aansluiten bij de verschillende niveaus van jongeren. Maar heb sinds augustus 2018 de keuze gemaakt me volledig op de praktijk te gaan richten.

Ik heb de opleiding tot Integratief therapeut voor volwassenen gevolgd, met daarnaast als specialisatie Jongeren. Omdat ik graag met jongeren werk. De ontwikkelingen en veranderingen waar een jongere voor komt te staan in de puberteit brengen vaak een hele ontdekkingstocht met zich mee. Welke de jongere vervolgens meeneemt mijn praktijk in. Dit zorgt ervoor dat ieder gesprek met een jongere anders is, er vaak een bepaalde dynamiek en nieuwsgierigheid is tot ontdekken. Dit kan zijn van wie ben ik, wat wil ik tot waar liggen mijn voorkeuren en interesses qua sport, seksualiteit en het opzoeken en ontdekken van grenzen. Hoe geef ik deze aan of waarom vind ik dit zo moeilijk? Voor mij is het de uitdaging hierbij aan te sluiten en de jongere zo op zijn gemak te stellen dat geen vraag of probleem gek of raar is, maar dat alles besproken kan worden.

U kunt van mij verwachten dat ik geduldig, betrouwbaar en open ben. Ik vind het belangrijk om, op een respectvolle manier, direct te communiceren. Van u als ouders verwacht ik betrokkenheid en de bereidheid om zelf in actie te komen om bij te dragen aan het proces van uw kind.