Wie ben ik?

Ik ben Marije, 38 jaar en woon met mijn partner in Eibergen. In mijn vrije tijd vind ik het prettig in de natuur te wandelen met onze hond, spreek ik graag fa met vrienden en ben erg ondernemend. Ik heb 11 jaar als docent gewerkt op Praktijkonderwijs MaxX in Neede, maar sinds augustus 2018 heb ik gekozen me volledig op de praktijk te gaan richten. Door mijn werk als docent heb ik heel wat jongeren zien worstelen, zoeken en vastlopen. Maar gelukkig ook weer op zien krabbelen, hun passie zien ontdekken en hun draai weer zien vinden. Ik heb de opleiding tot Integratief jongerentherapeut gevolgd, omdat ik jongeren een leuke en boeiende doelgroep vind om te begeleiden.

Wat ik belangrijk vind is om zonder oordeel naar jouw verhaal te luisteren, aan te sluiten bij jouw interesses en jou het gevoel te geven dat alles bespreekbaar is. Je kunt van mij verwachten dat ik open ben, betrouwbaar, geduldig en betrokken. Van jou verwacht ik dat je zelf in actie komt om je probleem aan te gaan.

Graag help ik je om problemen aan te pakken en ga met jou op ontdekking naar de mooiste versie van jezelf: ‘Weet hoe bijzonder jij bent!’