Allereerst plannen we een intakegesprek om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt, dat op tafel komt waar je vanaf wilt of wat je wilt veranderen, je weer grip ervaart en het gevoel hebt dat je bij mij op de juiste plek bent om dat aan te pakken wat je op dat moment belemmerd. Daarna gaan we aan de slag met het doel wat jij wilt behalen. Hiervoor hebben we gemiddeld tussen de 5 en 12 sessies nodig. Dit is afhankelijk van de hulpvraag.

De inhoud van de sessies wordt afgestemd op jouw behoefte en wensen. Zo kan het zijn dat je het prettig vindt om te praten, maar soms kan het ook verhelderend zijn op een andere manier te kijken door bijvoorbeeld je beeldend vermogen in te zetten, bepaalde patronen in je gezinssysteem helder te krijgen of zicht te krijgen op de manier waarop jij omgaat met bepaalde situaties. Het gaat erom dat jij je prettig voelt en dat er vertrouwen is. Dat is de basis voor een succesvolle behandeling.

Belangrijk om te weten is dat ik niet jouw probleem op ga oplossen. Ik coach, begeleid en biedt steun. Door jou in je eigen kracht te zetten, geloof ik dat een ieder zelf in staat is om problemen aan te pakken.